Vol 8, No 2, Nov 2020

1. Assoc. Prof. Dr. Afida Bt Mohamad Ali, Universiti Putra Malaysia, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

2. Assoc. Prof. Dr. Arbaayah Ali Termizi, Universiti Putra Malaysia (UPM), This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

4. Associate Prof. Dr Mohammad Bin Ismail, Universiti Malaysia Kelantan, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

10. Dr. Nur Syazana Bt Osman, Malaysia Italy Design Institute (UniKL MIDI), This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

12. Liyana Putri binti Hj Abd Ghani, Universiti Brunei Darussalam (UBD), This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Copyright ©2013 Universiti Teknologi MARA (UiTM) Cawangan Kedah, Kampus Sungai Petani, 08400 Merbok, Kedah, Malaysia